Babagan Kita

Terobosan

  • 1 (2)
  • 1 (1)

Runwell

Pambuka

Katup Runwell minangka pabrikan utama lan panyedhiya katup industri ing jagad iki. Kita nyedhiyakake macem-macem katup industri kanggo layanan Minyak, Gas, Banyu, Kilang Pabrik, Penambangan, Bahan Kimia, Kelautan, Pembangkit Listrik lan Industri Pipa. Ana luwih saka 70 seri lan ewu katup model. Produk unggulan kalebu katup Bola, katup kupu-kupu, Katup Gerbang, katup Globe, Katup Katup, Katup Laut, Katup Keselamatan, Saringan, saringan minyak, klompok Katup lan suku cadang Katup. Produk nutupi tekanan dhuwur, medium lan kurang, sawetara saka 0,1-42MPA, ukuran saka DN6-DN3200. Bahan-bahan kasebut kalebu saka baja, stainless steel, besi cor, tembaga lan bahan paduan khusus utawa baja Dupleks. Kabeh produk dirancang, diproduksi lan dites kanthi standar kanggo API, ASTM, ANSI, JIS, DIN BS lan Standar ISO.

  • -
    didegaké ing taun 1989
  • -
    30 taun pengalaman
  • -+
    luwih saka 70 seri
  • -+
    luwih saka 1600 model

produk

Inovasi