3PCS Trunnion Mounted Ball Valve 24 Inci 150LB

Katrangan singkat:

Katup bal sing dipasang ing 24 inci 150 LB nduweni kothak gir, flange RTJ, desain aman geni per API 607. Katup bola 3 potong dirancang saben API 6D.


  • Jeneng produk: 3PCS Trunnion Mounted Ball Valve 24 Inci 150LB
  • Pelabuhan Pengiriman: Ningbo / Shanghai
  • Jinis pabrik: Pabrik
  • Jangka Pembayaran: T / T, D / P, L / C, Western Union, Paypay
  • Wektu kiriman: 30 dina sawise setor
  • Kustomisasi: Katup utawa Logo
  • Packing: Cilik kayu
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Design Feature & Benefit

    1. resistensi aliran cilik tegese kurang tekanan mudhun
    2. Struktur katup sing ringkes lan bobot entheng
    3. Bahan panyegelan macem-macem kasedhiya, saka material logam TCC, satelit, stainless steel nganti bahan alus PTFE, Teflon, Nylon, Ndeleng lan liya-liyane
    4. Kinerja apik sealing logam lan sealing alus
    5. Operasi katup sing gampang lan cepet
    6. Gampang dijaga amarga dering kursi sing bisa dianyari
    7. Nalika mbukak utawa ditutup kanthi tutup, tutup sealing tutup kasebut diisolasi saka korosi medium.  
    8. Jembar aplikasi ing babagan ukuran lan peringkat tekanan

    Quick Detail
    Jinis Katup Bola
    Ukurane 24 "
    Tekanan Kelas 150
    Konstruksi Bal Trunnion Mounted, Jinis Tiga Piece, Entri Sisih
    Sambungan RF Flange
    Operasi Gir Dioperasikake
    Bahan Awak WCB
    Desain & Pabrik API 6D
    Tekanan & Temp ASME B16.34
    Ngadhepi rai ASME B16.10
    Pungkasan Sambungan ASME B16.5
    Kode Tes & Inspeksi API 598
    Api Aman API 607
    Range Suhu -29 ℃ ~ + 200 ℃
    Sedheng Banyu, Minyak lan Gas
    Asal Usul Cina
    Material Specification
    Ora Jeneng Bagian  Baja karbon menyang ASTM  Baja tahan karat menyang ASTM
        WCB  LCB CF8 CF8M CF3 CF3M
    1 Underplate WCB  LCB CF8 CF8M CF3 CF3M
    2 Bolt Underplate A193 B7 A320 L7 A193 B8
    3 Trunnion A182 F6 A182 F6 A182 F304 A182 F316 A182 F304L A182 F316L
    4 Awak  A216 WCB A352 LCB A351 CF8 A351 CF8M A351 CF3 A351 CF3M
    5 Bonet Kacang A194 2H A194 4 A194 8
    6 Bolt Bonnet A193 B7 A320 L7 A193 B8
    7 Tutup A216 WCB A352 LCB A351 CF8 A351 CF8M A351 CF3 A351 CF3M
    8 Gasket SS Spiral Wound / grafit utawa SS Spiral Wound / PTFE
    9 Poros Lengan SS / grafit
    10 Dering Kursi RPTFE utawa POM
    11 Bal A105 / Ep.Cr utawa F6 A182 F6 A351 CF8 A351 CF8M A351 CF3 A351 CF3M
    12 Kursi A105 / Ep.Cr utawa F6 A182 F6 A182 F304 A182 F316 A182 F304L A182 F316L
    13 Spring 17-17PH (inconel kanggo NACE) Paduan Ni-cr
    14 O-Ring Viton
    15 Gagang A182 F6 A182 F6 A182 F304 A182 F316 A182 F304L A182 F316L
    16 Tutup Sealing A182 F6 A182 F6 A182 F304 A182 F316 A182 F304L A182 F316L
    17 O-Ring Viton
    18 Aktuator Gir
    Materi kasebut miturut standar ASTM

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita