Babagan Kita

Katup Runwell minangka pabrikan utama lan panyedhiya katup industri ing jagad iki. Kita nyedhiyakake macem-macem katup industri kanggo layanan Oli, Gas, Banyu, Kilang, Penambangan, Bahan Kimia, Kelautan, Stasiun Tenaga Listrik lan Industri Pipa. Ana luwih saka 70 seri lan ewu katup model. Produk unggulan kalebu katup Bola, katup kupu-kupu, Katup Gerbang, katup Globe, Katup Katup, Katup Laut, Katup Keselamatan, Saringan, saringan minyak, klompok Katup lan suku cadang Katup. Produk nutupi tekanan dhuwur, medium lan kurang, sawetara saka 0,1-42MPA, ukuran saka DN6-DN3200. Bahan-bahan kasebut kalebu saka baja, stainless steel, besi cor, tembaga lan bahan paduan khusus utawa baja Dupleks. Kabeh produk dirancang, diproduksi lan dites kanthi standar kanggo API, ASTM, ANSI, JIS, DIN BS lan Standar ISO.

Babagan Kita

Pirang-pirang taun pembangunan lan inovasi, saiki kita duwe luwih saka 60.000 fasilitas manufaktur meter persegi lan luwih saka 500 karyawan. Kanthi pusat R&D profesional, pusat mesin CNC, pusat tes sing dikontrol komputer, pengujian fisik-kimia lan laboratorium pengukuran lan sistem garis perakitan lapisan semprotan.

Kanthi pengalaman lan keahlian sing wiyar, kita ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan.

Kauntungan kita:

1. Kita duwe spesialisasi ing manufaktur katup luwih saka 30 taun.

2. Varietas katup sing paling lengkap, wis ngasilake 70 seri luwih saka 1600 model.

3. Kualitas tinggi, kita wis entuk sertifikat kayata ISO, API, CE, PED, ABS, UC, BV, FM, WRAS, DV, GW, DNV, LR, BV.

Layanan Kita:

1. Tes tekanan banyu lan udhara 100% sadurunge dikirim.

2. Kita nyedhiyakake garansi kualitas 18 wulan sawise dikirim.

3. KABEH masalah lan tanggapan bakal dijawab sajrone 24 jam.