API 6D Cast swing swing steel tutup katup bolt

Katrangan singkat:


  • Jeneng produk: API 6D Cast swing swing steel tutup katup bolt
  • Pelabuhan Pengiriman: Ningbo / Shanghai
  • Jinis pabrik: Pabrik
  • Jangka Pembayaran: T / T, D / P, L / C, Western Union, Paypay
  • Wektu kiriman: 30 dina sawise setor
  • Kustomisasi: Katup utawa Logo
  • Packing: Cilik kayu
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Quick Detail

    Jinis

    Priksa Valve

    Diameter Nominal

    8 Inci

    Tekanan Nominal

    1500LB

    Konstruksi

    Jinis Ayunan

    Sambungan

    RF

    Desain & Pabrik

    API 6D

    Dimensi Akhir nganti Pungkasan

    ANSI B16.10

    Dimensi Flange

    ASME B16.5

    Tes & Pengawasan 

    API 598

    Bahan Awak

    ASTM A216 WCB

    Materi Cakram

    WCB + 13Cr

    Gasket

    SS304 + Grafit Fleksibel

    Temp Kisaran

    -29 ~ 425 ° C

    Media

    Banyu, Uap, Minyak, lsp

     

    Features

    - Cakram katup jinis ayunan. 

    - Miring disk disk katup. 

    - Bonnet bolt 

    - Bonet jinis panyegelan mandhiri. 

    - Cocog kanggo instalasi horisontal lan vertikal. 

    - Flanged pungkasan 

    - Butt-welding pungkasan 

    - Bonet jinis panyegelan mandhiri 

    Our advantage

    1. Kita duwe spesialisasi ing manufaktur katup luwih saka 30 taun.

    2. Varietas katup sing paling lengkap, wis ngasilake 70 seri luwih saka 1600 model.

    3. Kualitas tinggi, kita wis entuk sertifikat kayata ISO, API, CE, PED, ABS, UC, BV, FM, WRAS, DV, GW, DNV, LR, BV.

    Our Service

    1. Tes tekanan banyu lan udhara 100% sadurunge dikirim.

    2. Kita nyedhiyakake garansi kualitas 18 wulan sawise dikirim.

    KABEH masalah lan masukan bakal dijawab 24 jam.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita