Katup bola ing ngisor langit-langit segel baja

Katrangan singkat:

Katup globe segel ngisor dirancang kanggo EN13709 kanthi dimensi pasuryan saben EN558. Segel bellow sing dirancang khusus priksa manawa bocor nol saka batang.


  • Jeneng produk: Katup bola ing ngisor langit-langit segel baja
  • Pelabuhan Pengiriman: Ningbo / Shanghai
  • Jinis pabrik: Pabrik
  • Jangka Pembayaran: T / T, D / P, L / C, Western Union, Paypay
  • Wektu kiriman: 30 dina sawise setor
  • Kustomisasi: Katup utawa Logo
  • Packing: Cilik kayu
  • Detail Produk

    Tag Produk

    4344a557e8c5e16544be758c91a8103e
    Jinis Katup Globe
    Ukurane DN 20
    Tekanan PN 40
    Konstruksi Bonet Bolt, Batang Rising, Disegel Ing ngisor
    Jinis Sambungan RF Flange
    Operasi Rodha tangan
    Kode Desain EN13709
    Ngadhepi rai EN 558
    Sambungan EN1092
    Tes & Pengawasan EN12266
    Bahan Awak Baja Karbon 1.0619
    Bahan ing ngisor iki SS304, SS316, SS316L lan lsp
    Temp sing Ditrapake -29 ℃ ~ + 420 ℃
    Lamaran Banyu, Minyak, Gas
    Structure Feature

    1. Desain standar segel ing ngisor tembok dobel

    2. Desain bonnet sing nyebar panas;

    3. Kanthi piranti panyimpenan pelumas;

    4, Kanthi desain circlip kanggo ndandani kacang gagang;

    5. Struktur produk sing cukup, kinerja panyegelan sing dipercaya lan penampilan sing apik;

    6. Lumahing panyegelan dilas karo paduan keras berbasis Co, sing tahan tahan nyandhang, tahan korosi, kinerja anti gesekan lan umur kerja sing dawa;

    7. Batang duwe perawatan nitriding kanthi resistensi korosi sing apik lan kinerja anti-gesekan;

    8. Kanthi indikator posisi kanggo gerakan gagang;

    8c91a8103e

    1. Kita duwe spesialisasi ing manufaktur katup luwih saka 30 taun.

    2. Varietas katup sing paling lengkap, wis ngasilake 70 seri luwih saka 1600 model.

    3. Kualitas tinggi, kita wis entuk sertifikat kayata ISO, API, CE, PED, ABS, UC, BV, FM, WRAS, DV, GW, DNV, LR, BV.

    Related Tags

    Katup Baja Seal Globe Valve Valve Globe Valve With Bellow Seal Bellow Seal Globe Produsen


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita