FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

P: Apa aku bisa njupuk conto?

A: Ya, sampeyan entuk conto kanggo nyoba kualitas kita.

P: Apa sampeyan bisa nggawe desain kanggo kita?

A: Nggih. Kita duwe R&D profesional sing duwe pengalaman manufaktur. Kita bisa nyediakake ukuran khusus, bahan, lan lapisan.

P. Kepiye pesenan dikemas lan dikirim?

A: Kanggo pesenan khusus, kita bisa ngrancang kemasan kustom warna-warna supaya cocog karo merek sampeyan, yen dibutuhake. Umume pengiriman dikemas ing wadhah kayu.

P: Kepiye babagan lead time kanggo produksi massal?

A: Jujur, gumantung saka jumlahe pesenan lan sarat produk tartamtu.

P. Apa prosedur kontrol kualitas sampeyan?

A: Kita tundhuk marang prosedur kontrol kualitas sing ketat sing diwiwiti kanthi materi lan nglakokake pungkasan proses produksi nggunakake peralatan kontrol kualitas canggih. Tes tekanan banyu lan udara 100% sadurunge dikirim.

 P. Apa sing sampeyan adol?

Kita bakal nyedhiyakake dokumentasi lan sertifikat sing sampeyan butuhake kayata ISO, CE, API… Mesthi wae karo laporan tes katup, sertifikat analisis materi. Sementara kita nyedhiyakake garansi kualitas 18 wulan sawise dikirim. KABEH masalah lan masukan bakal dijawab 24 jam.