Katup kupu-kupu cek hidrolik sing dikontrol

Katrangan singkat:


  • Jeneng produk: Katup kupu-kupu cek hidrolik sing dikontrol
  • Pelabuhan Pengiriman: Ningbo / Shanghai
  • Jinis pabrik: Pabrik
  • Jangka Pembayaran: T / T, D / P, L / C, Western Union, Paypay
  • Wektu kiriman: 30 dina sawise setor
  • Kustomisasi: Katup utawa Logo
  • Packing: Cilik kayu
  • Detail Produk

    Tag Produk

    4344a557e8c5e16544be758c91a8103e

    Ukuran port: DN250 ~ DN5000

    Desain: GB / T12238, JB / T8527, JB / T5299

    Struktur: Katup kupu mriksa Hidrolik kanthi lengkap

    Tekanan: PN 6 ~ PN25

    Suhu kerja: -10 ℃ ~ + 80 ℃

    Aplikasi: stasiun PLTA

    Media: Banyu

    Persyaratan instalasi katup kupu-kupu cek hidrolik kanthi kontrol hidrolik: 1. Yen ana bagean sungu ing outlet pompa banyu, piring kupu kasebut ora ana ing bagean tanduk nalika katup mbukak.2. Katup kudu dipasang adoh saka outlet pompa. 3. Pasuryan cakram katup kudu dipasang ing outlet pompa. 

    4344a557e8c5e16544be758c91a8103e

    Ukuran port: 1/2 "~ 36" (DN15 ~ DN900)

    Desain: minangka standar

    Struktur: klompok katup

    Tekanan: CLASS 150lbs ~ 2500lbs (PN10 ~ PN420)

    Awak: Baja karbon, Baja tahan karat, paduan krom, stainless steel dupleks, baja suhu kurang

    Suhu kerja: -40 ℃ ~ + 300 ℃

    Aplikasi: Industri proses, industri tenaga, minyak lan gas, industri kimia, Logam lan Pertambangan, Banyu lan Limbah, Plup lan kertas 

    Media: banyu, minyak, asam, kukus

    Kita nyedhiyakake layanan set katup khusus kanggo nyedhiyakake solusi target sing sampurna kanggo syarat-syarat kerja khusus.

    8c91a8103e

    1. Kita duwe spesialisasi ing manufaktur katup luwih saka 30 taun.

    2. Varietas katup sing paling lengkap, wis ngasilake 70 seri luwih saka 1600 model.

    3. Kualitas tinggi, kita wis entuk sertifikat kayata ISO, API, CE, PED, ABS, UC, BV, FM, WRAS, DV, GW, DNV, LR, BV.

    Our Service

    1. Tes tekanan banyu lan udhara 100% sadurunge dikirim.

    2. Kita nyedhiyakake garansi kualitas 18 wulan sawise dikirim.

    KABEH masalah lan masukan bakal dijawab 24 jam.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita