Lug kupu-kupu API API Casting stainless steel

Katrangan singkat:


  • Awak: Baja tahan karat, operasi tuas; DN 200, KELAS 300, 8 inci
  • Pelabuhan Pengiriman: Ningbo / Shanghai; Katup kupu-kupu flange ODM & OEM
  • Detail Produk

    Tag Produk

    4344a557e8c5e16544be758c91a8103e

    Jeneng Produk: Katup Kupu-kupu Lug

    Ukuran port: 2 "~ 80" (DN50 ~ DN2000)

    Standar: API 609

    Tekanan: CLASS 150lbs ~ 600lbs (PN10 ~ PN110)

    Sambungan pungkasan: Flange, Wafer, Lug

    Awak: Baja karbon, Baja tahan karat, Baja campuran. Baja duplex, AL-Bronze

    Kursi: Ketahanan utawa Logam menyang Logam

    Daya: Manual, Listrik, Pneumatik

    Design features

    Desain aman geni, Batang tanpa blowout, Tutup mati gelembung, Topworks nganti ISO5211, Ekstensi batang opsional, umur panggunaan sing dawa banget, penutupan tanpa gesekan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita