PAWARTA PERUSAHAAN

  • To Know The Valves

    Kanggo Ngerti Katup

    Seri katup gerbang Bagéyan mbukak lan nutup klep gerbang yaiku piring gerbang, lan arah gerakan piring gerbang jejeg karo arah cairan. Katup gerbang digunakake minangka ...
    Waca liyane
  • Status and development

    Status lan pangembangan

    Ningbo Runwell valve co., Ltd nduweni komitmen kanggo riset lan pangembangan lan Pabrik katup industri bermutu. Saiki wis nggawe rantai industri lengkap sing kalebu desain R&D katup, casting presisi awak katup, produksi mesin produk, kabeh ...
    Waca liyane
  • Spring-type safety valve structure principle, failure, installation points analysis

    Prinsip struktur katup safety tipe spring, kegagalan, analisis poin instalasi

    Analisis kesalahan katup safety tipe spring Katup safety tipe spring, yaiku gumantung karo tekanan elastis saka spring lan katup utawa plunger lan bagian penyegelan kunci katup liyane, yen tekanan kapal tekanan ora normal sawise tekanan dhuwur bakal ngatasi pressu ...
    Waca liyane
  • Common metal seal ball valve fault analysis and solution

    Analisis lan solusi kesalahan tutup katup bola segel umum

    Katup werni segel logam digunakake ing kahanan kerja tinimbang katup bola segel sing tangguh luwih ketat, suhu dhuwur, korosi lan debu sing kuat, partikel, lendhut lan media liyane babagan nggunakake terus-terusan katup bola segel keras nyebabake alangan sing cukup. Ing proses nggunakake segel logam b ...
    Waca liyane