Sistem Priksa Kualitas Kita

Kita ngontrol kualitas sajrone proses manufaktur.

Inspeksi casting:

Kita bisa ngerteni masalah bahan baku, kayata casting sing ora apik, kekandelan tembok sing ora cocog, komposisi kimia lan liya-liyane, sing njamin sampeyan ora bakal ditipu.  

Inspeksi Mesin:

Ing tangan siji, kita bisa njamin akurasi mesin liwat proses iki. Saliyane, kita bisa nemokake kesalahan mesin sedini bisa, kanggo entuk luwih akeh wektu kanggo ndandani lan gawe maneh.

Ngumpul, Lukisan lan pengepakan:

Kegiatan pamriksa pungkasan kalebu kajian dokumen lan rekaman QC, pamriksan visual, priksa dimensi, tes tekanan, lukisan lan cek kemasan. Sampeyan ora prelu teka lan mriksa dhewe lan kabeh dokumen bisa diwenehake minangka bukti. 

Tes khusus:

Saliyane tes hidrolik lan tes udara biasa, kita uga bisa nindakake tes spesial kaya panjaluk klien, kayata tes PT, tes RT, tes UT, tes kriogenik, tes kebocoran rendah, tes bukti kebakaran, lan tes kekerasan lan sapanunggalane .