Layanan Kita

Kita nyedhiyakake:

1. Pitungan sajrone 24 jam utawa ora luwih saka 3 dina

Iki bakal ngidini sampeyan entuk tenggat waktu pengajuan kutipan lan ningkatake efisiensi kerja 

2. Laporan status saben minggu pesenan sampeyan

Kanthi cara iki, sampeyan bakal duwe gambaran sing jelas babagan pesenan sampeyan. Sampeyan ora prelu mbuwang wektu kanggo meksa nganyari status

3. Periode garansi 18 wulan

Sertifikat garansi bakal diterbitake sawise dikirim lan sampeyan ora bakal duwe masalah sawise tuku klep.

4. Solusi kanggo keluhan sajrone 3 dina

Tumindak kanthi cepet lan tanggung jawab kanggo keluhan bakal nglindhungi reputasi sampeyan lan nyuda kerugian finansial sabisa-bisa.