Kancing Gerbang batang munggah dipasang sambung

Katrangan singkat:

Katup gerbang baja 16 inci kanthi girboks lan flange RF 900LB dirancang saben API 600. Fitur katup gerbang bonnet sing dipasang ing gagang, baji sing tahan banting lan kursi logam


  • Jeneng produk: Kancing Gerbang batang munggah dipasang sambung
  • Pelabuhan Pengiriman: Ningbo / Shanghai
  • Jinis pabrik: Pabrik
  • Jangka Pembayaran: T / T, D / P, L / C, Western Union, Paypay
  • Wektu kiriman: 30 dina sawise setor
  • Kustomisasi: Katup utawa Logo
  • Packing: Cilik kayu
  • Detail Produk

    Tag Produk

    4344a557e8c5e16544be758c91a8103e
    Jinis Katup Gerbang
    Ukurane 16 "
    Tekanan Kelas600
    Konstruksi Bonnet Bolt, Batang Rising, OS&Y, Wedge Fleksibel, Kursi Logam
    Sambungan RF Flange
    Operasi Kothak gir
    Kode Desain API 600
    Ngadhepi rai ASME B16.10
    Flange Pungkasan ASME B16.5
    Tekanan & Temp ASME B16.34
    Tes & Pengawasan API 598
    Bahan Awak A216 WCB
    Bahan Trim Potong 5
    Range Suhu -29 ℃ ~ + 425 ℃
    Sedheng Banyu, Minyak lan Gas
    Asal Usul Cina
    Material & Dimension
    1

    Kelas 600

    NPS ing 2 2 1/2 3 4 6 8 10 12 14 16 18 20 24
    DN mm 50 65 80 100 150 200 250 300 350 400 450 500 600
    L-L1
    (RF-BW)
    ing 11.5 13 14 17 22 26 31 33 35 39 43 47 55
    mm 292 330 356 432 559 660 787 838 889 991 1092 1194 1397
    L2
    (RTJ)
    ing 11.625 13.125 14.125 17.125 22.125 26.125 31.125 33.125 35.125 39.125 43.125 47,25 55.375
    mm 295 333 359 435 562 664 791 841 892 994 1095 1200 1407
    H
    (DIBUKA)
    ing 18.625 21.75 23.375 28 1/16 38 3/16 44 3/16 52.375 59 13/16 68.125 72.25 90.125 98 13/16 119
    mm 474 553 593 713 970 1122 1330 1519 1730 1835 2290 2510 3022
    W ing 9.875 9.875 11 13/16 13.75 19 11/16 22 1/16 28.375 24 24 24 24 30 30
    mm 250 250 300 350 500 560 720 610 * 610 * 610 * 610 * 760 * 760 *
    WT
    (kg)
    RF 41 58 88 131 253 413 623 784 1288 1820 2150 2540 4080
    BW 35 50 68 104 208 328 496 637 1120 1448 1828 2201 3360
    * Operator gir manual disaranake
    Ora Jeneng Bagian Baja karbon menyang ASTM Baja campuran kanggo ASTM Baja tahan karat menyang ASTM
    WCB LCB WC6 WC9  C5 CF8 CF8M CF3 CF3M
    1 Awak A216 WCB A350 LCB A217 WC6 A217 WC9 A217 C5 A351 CF8 A351 CF8M A351 CF3 A351 CF3M
    2 Dering Kursi A105 A350 LF2 A182 F11 A182 F22 A182 F5 A182 F304 A182 F316 A182 F304L A182 F316L
    3 Baji A216 WCB A350 LCB A217 WC6 A217 WC9 A217 C5 A351 CF8 A351 CF8M A351 CF3 A351 CF3M
    4 Gagang A182 F6 A182 F6 A182 F304 A182 F304 A182 F316 A182 F304L A182 F316L
    5 Kacang bonnet A194 2H A194 4 A194 7 A194 8
    6 Samberan Bonnet A193 B7 A320 L7 A193 B16 A193 B8
    7 Gasket Grafit SS Spiral Wound utawa SSF Spiral Wound PTFE
    8 Bonnet A216 WCB A352 LCB A217 WC6 A217 WC9 A217 C5 A351 CF8 A351 CF8M A351 CF3 A351 CF3M
    9 Bushing kursi mburi A182 F6 A182 F6 A182 F304 A182 F304 A182 F316 A182 F304L A182 F316L
    10 Pengepakan gagang Grafit utawa PTFE
    11 Lantern A182 F6 A182 F6 A182 F304 A182 F304 A182 F304 A182 F304 A182 F316 A182 F304L A182 F316L
    12 Kelenjar Kacang A194 2H A194 8
    13 Kelenjar Eyebolt A193 B7 A193 B8
    14 PIN Baja karbon utawa Baja Karat
    15 Kelenjar A182 F6 A182 F304 A182 F316 A182 F304L A182 F316L
    16 Kelenjar Flange A216 WCB A351 CF8
    17 Gagang kacang A439 D2 utawa B148-952A
    18 Puting susu Baja karbon utawa Baja Karat
    19 Nyekeli Kacang Baja karbon
    20 Rodha Tangan Besi mulur utawa baja karbon
    21 Plat Jeneng Baja tahan karat utawa Aluminium
    22 Kacang HWLock Baja karbon
    Related Tags

    Katup Gerbang Flanged A216 WCB Rising Stem Gate Valve 16 Inch API 600 Flanged Gate Valve Wedge Gate Valve

    8c91a8103e

    1. Kita duwe spesialisasi ing manufaktur katup luwih saka 30 taun.

    2. Varietas katup sing paling lengkap, wis ngasilake 70 seri luwih saka 1600 model.

    3. Kualitas tinggi, kita wis entuk sertifikat kayata ISO, API, CE, PED, ABS, UC, BV, FM, WRAS, DV, GW, DNV, LR, BV.

    Our Service

    1. Tes tekanan banyu lan udhara 100% sadurunge dikirim.

    2. Kita nyedhiyakake garansi kualitas 18 wulan sawise dikirim.

    KABEH masalah lan masukan bakal dijawab 24 jam.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita